Tibay Győző Blogja

Tibay Győző hivatalos honlapjának a blogját lehet itt olvasni.

Michael Jackson – Szűz az Oroszlán erejével

2010.08.29. 22:34 | Tibay | Szólj hozzá!

Címkék: asztrológia sztár oroszlán sztárok michael horoszkóp mérleg jackson szűz

 

Michael Jackson – Szűz az Oroszlán erejével

Az 1958. augusztus 29-én, Indianában született énekes amíg élt, megosztotta az embereket, de nem akadt olyan, aki megkérdőjelezte volna, hogy valóban Michael Jackson a Pop Királya.

Szárnyaló kreativitása, szorgalma bármilyen közegből kiemelte volna, melyet asztrológiai képlete is egyértelműen bizonyít. Mint azt is, hogy lelki érzékenysége nemcsak magaslatokra emelte, ami élénk képzelettel társult. Ezért az álmok édes birodalmában élt, elszakadva a külvilág és az emberi természet realitásától. Az aktuális valóság helyébe gyakran lépett a romantikus emlékek, a rejtett remények világa. Saját fantasztikus világában élt, és gyakorta támadták meg hallucinációk. Összességében ezek a tulajdonságok három fő csillagjegyéből az Oroszlánból, a Mérlegből és a Szűzből adódnak. A 2009. június 25-én, ötvenéves korában elhunyt művész drámai fordulatokkal teli élete valóban meg volt írva a csillagokban.

Önkifejező, lendületes Oroszlán

Eredeti művészi önkifejezését, gondolatvilágának erejét, merkúri lendületét, valamint zseniális szervezőképességét a királyi jegynek, az Oroszlánnak köszönheti, melyben a Merkúr, a Vénusz és az Uránusz állt születésekor. Bármily meglepő e jegy hatása – a Vénusz befolyására – erősítette meg benne a kifinomult ízlést, az emberszeretetet, valamint azt is, hogy lelki sérülései gyógyítására mindenkor a művészi önkifejezést használta terápiás céllal. Az Oroszlánban álló Uránusz karmája a szokatlanság megtestesülőjévé tette, a vezetői hivatástudatot örökítette valamelyik ősétől, gyaníthatóan keménykezű édesapjától.

A Mérleg megfelelési vágya

Asztrológiai felmérések alapján vénusz-gödör leginkább a Mérleg aszcendensű emberek arcát díszíti. De nem ez az egyetlen vonás, amit ajándékul kapott az egyik legvonzóbb jegytől Michael Jackson. Könnyed, érzéki mozgását, szereplési vágyát és állandó megfelelési kényszerét is e jegynek köszönheti. Sajnos a rossz fényszögeknek köszönhetően gyakran bújt el valódi énje e tulajdonságok elfajult hatása miatt, igazi személyisége élete végére elveszett az állandó alkalmazkodásban, már közvetlen környezete is nehezen igazodott ki rajta. Minden vágya a másoknak való megfelelés volt.

A világmegváltó Szűz

A legszorgalmasabb és tökéletességmániás jegyben, a Szűzben állt Napja és a Plútó születésekor. A két égitest egymást erősítve hozta életfeladatául, hogy mindig a világ megváltoztatásra, jobbá tételére törekedjen. Egyértelműen e jegy befolyásának volt köszönhető állandó szerénysége, képességei és kiemelkedő eredményei ellenére. Szorgalma és kitartása igazi – asztrológiai értelemben vett – szűzi erény, mely, mint az elején leírtuk, bármilyen környezetből a magaslatokba repítette volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://tibay.blog.hu/api/trackback/id/tr992257394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása